image
imageHominid
je kreativni konsalting studio iz Beograda, koji se bavi izradom marketinških platformi i strateških rešenja za sve vrste klijenata iz korporativnog i javnog sektora. Naš integrativni pristup podrazumeva kreiranje kompletne brend strategije i identiteta, uz pružanje konsultantskih usluga u pravcu adekvatnog pozicioniranja vašeg proizvoda na tržištu.


Marketinška industrija, poput većine biznisa danas, prolazi kroz niz transformacija. Svaki klijent mora da bude spreman da svoj proizvod plasira preko čitave palete kanala: od masovnih medija, preko digitalnih i video platformi, do različitih oblika viralnih kampanja.

Ako želite da ostanete konkurentni na tržištu, vaš brend će morati neprestano da evoluira.

image
image
image
image
image
image
image
imageNaša vizija, ovde u Hominidu, jeste upravo konstantna evolucija, razvijanje ideja i strategija koje pomažu vašem brendu da se istakne u moru ostalih. U poslednjih deceniju i po, razvili smo veliki broj uspešnih ‘start-ap’ kompanija i gradili identitete nekim od najvećih preduzeća u svojim poslovnim oblastima.

Evoluciju vidimo kao sredstvo za ispunjenje naše misije: razvijanja vitalnih i profitabilnih brendova koji su uspešniji od svoje konkurencije.

Na tržištu ideja, neke ideje su prosto bolje od drugih.
Imate sreće da ste na pravom mestu.
image


Hominid Advertising d.o.o.
Kumanovska 17
11000 Beograd, Serbia

office@hominidstudio.com

image
image
image
image